Prispevki

Natisni

SPLOŠNI POGOJI IZDELAVE INFORMATIVNE PONUDBE

Spletno "naročilo ponudbe" je zasnovano tako, da v katalogu izbrane artikle dodajate v košarico  za naročilo informativne ponudbe z klikom na ikonico   in v njej ostanejo, dokler ga sami ne izbrišete ali naročite izdelave ponudbe.
 
Stanje seznama naročila ponudbe je prikazano v "Naročilo ponudbe" v levem meniju. Podrobnosti seznama bodo prikazane ob kliku na "košarica" v desnem meniju spodaj.

Vse ali pa samo posamezne izbrane izdelke lahko odstranite iz seznama z klikom na v samem seznamu. Spreminjate lahko količino izdelkov, ki jih naj vsebuje ponudba.

Pred samo izdelavo ponudbe po naročenih izdelkih vas bomo kontaktirali in preverili vaše naročilo izdelave ponudbe. Spletno naročilo izdelave ponudbe ni v nobenem segmentu poslovanja obvezujoče za nobeno od obeh udeleženih strani. Ponudba je informativne narave!

Podjetje EURODESIGN Apače d.o.o. se obvezuje, da bo zaščitilo vašo zasebnost. Obvezujemo se, da bodo podatki ostali v lasti podjetja EURODESIGN Apače d.o.o. in jih ne bomo posredovali tretji osebi.

If you can not afford an expensive dedicated server then I suggest signing up with inmotion hosting, professional business hosting provider.
 

Kontakt

mail  Tel: 02 / 564 4502
  Fax: 02 / 564 4504
  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Designed by i Joomla Templates

Z novo Uredbo Evropske unije o varovanju osebnih podatkov – General Data Protection Regulation (GDPR), ki se je pričela uporabljati 25. 5. 2018, smo zavezani k varstvu osebnih podatkov. Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem najdete v zavuhku "Pravila zasebnosti" Več o tem....

EU Cookie Directive Module Information