Joomla 1.6 image slideshow developed by iJT and web hosting reviews and ratings.
Natisni

 O podjetju

Za vas z veliko izkušnjami, kvalitetnim delom naših strokovnjakov od izmeritev, projektiranja, proizvodnje, vgradnje, servisa, itd., smo v našem podjetju usposobljeni za izvedbo najsodobnejšega pohištva in zagotavljanja izpolnitve zahtev in želja. Da bi naši kupci bili zadovoljni s kvaliteto in funkcionalnostjo pohištva konstantno vlagamo v razvoj, sodobno proizvodno strojno opremo, kvaliteto in izobraževanje.

Z upoštevanjem vaših želja in potreb s spremljanjem mednarodnih trendov razvoja in izobraževanjem smo za vas usposobljeni izdelati najboljše pohištvo. Vaše zadovoljstvo je dokaz in spodbuda, da smo skupaj na pravi poti.

    


opodjetju 03

opodjetju 04

ŠOLSKO POHIŠTVO ZA DANAŠNJI ČAS OD VRTCA DO UNIVERZE

Izdelano in prilagojeno mednarodnim standardom ISO po dimenzijah, kvaliteti, ergonomičnosti, konstrukcijski trdnosti, odpornosti BVcertifikat - Kopijapovršin, itd.
Za vas je naše podjetje naredilo še nekaj korakov naprej s pridobitvijo mednarodnega certifikata kakovosti ISO 9001 - 2000.

If you can not afford an expensive dedicated server then I suggest signing up with inmotion hosting, professional business hosting provider.
 

Kontakt

mail  Tel: 02 / 564 4502
  Fax: 02 / 564 4504
  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Designed by i Joomla Templates

Z novo Uredbo Evropske unije o varovanju osebnih podatkov – General Data Protection Regulation (GDPR), ki se je pričela uporabljati 25. 5. 2018, smo zavezani k varstvu osebnih podatkov. Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem najdete v zavuhku "Pravila zasebnosti" Več o tem....

EU Cookie Directive Module Information